«Όλοι χρειάζονται έναν coach. Δεν έχει σημασία αν είσαι μπασκετμπολίστας, τενίστας, γυμναστής ή παίκτης μπριτζ. Όλοι χρειαζόμαστε ανθρώπους που θα μας δώσουν feedback. Έτσι βελτιωνόμαστε». – Bill Gates

Coaching

One-on-one coaching

Η ανάπτυξη μιας επιχείρησης είναι δύσκολη.

Το κάνουμε πολύ πιο εύκολο και μεταφέρουμε εσάς και την επιχείρησή σας από αυτό που έχετε σε αυτό που θέλετε.

Διαθέτουμε πολλά αποτελεσματικά εργαλεία και διαδικασίες για να αναπτυχθείτε Δυναμικά, και να σας βοηθήσουμε να αυξήσετε τα κέρδη σας, να συνειδητοποιήσετε την μετασχηματιστική ισχύ του οργανισμού σας, και να εξελίξετε την ομάδα σας στην πορεία.

Με αυτόν τον τρόπο θα «ανάψετε το φυτίλι» της Δυναμική Ανάπτυξής σας, θα είστε σίγουροι ότι κάνετε τα «πράγματα» σωστά, και θα έχετε ταχύτερα αποτελέσματα.

Cash Flow training

Ένα deep dive στο cash flow και τη λογιστική της επιχείρησής. Γίνετε κυρίαρχος των αριθμών σας!

Κατανοήστε βασικές αναλογίες, κρίσιμες για την επιχείρησή σας και την ανάπτυξή σας. Καθορίστε το απαραίτητο επίπεδο ρευστότητας για τα αναπτυξιακά σας σχέδια και χαράξτε μια πορεία προς την επίτευξή τους. Ακόμη κι αν βρίσκεστε σε κρίση, μπορείτε να αναδιαρθρώστε το επιχειρηματικό σας μοντέλο, και να επιτύχετε υψηλότερες ταμειακές ροές μέσω εσωτερικών και οργανικών αλλαγών.

Ακολουθούμε μια πραγματική μελέτη περίπτωσης και χρησιμοποιούμε απλά εργαλεία δουλεύοντας με την περίπτωσή και τα πραγματικά στοιχεία της επιχείρησής σας.

Workshop – A Day with K

Εξερευνήστε μια νέα νοοτροπία ανάπτυξης με πλήρη υποστήριξη από έναν έμπειρο επιχειρηματία. Εκτεθείτε στην πιο προηγμένη μεθοδολογία και τα εργαλεία του Scaling Up.

Πλήρης εμβάθυνση στα στοιχεία του Scaling Up και των 4 Αποφάσεων – Άτομα, Στρατηγική, Εκτέλεση και Ρευστότητα.

Δουλέψτε μαζί με άλλες ηγετικές ομάδες (έως 12 ομάδες και έως 24 συμμετέχοντες συνολικά), μοιραστείτε προκλήσεις και λύσεις

Αυξήστε …

…τα έσοδά σας κατά 30%

…τα κέρδη σας κατά 45%

…το ηθικό της ομάδας σας κατά 50%

…το Cash Flow σας κατά 60%

I am interested!

«Οι σπουδαίοι coaches ξαγρυπνούν τη νύχτα και σκέφτονται πώς να σε κάνουν καλύτερο. Απολαμβάνουν να δημιουργούν ένα περιβάλλον όπου πετυχαίνεις περισσότερα αποτελέσματα από τον εαυτό σου. Οι coaches είναι σαν τους μεγάλους καλλιτέχνες που βάζουν την πινελιά τους εκεί που πρέπει σε έναν πίνακα. «Ζωγραφίζουν» σχέσεις. Οι περισσότεροι άνθρωποι δεν ξοδεύουν πολύ χρόνο σκεπτόμενοι πώς θα κάνουν κάποιον άλλο καλύτερο. Αλλά αυτό κάνουν οι coaches».

ο Ronnie Lott περιγράφει τον Bill Campbell, coach της Apple και της Google, μεταξύ πολλών άλλων

Tools

Η αποδοτική διαχείριση μιας εταιρίας απαιτεί επίγνωση στοιχείων που δεν είναι πάντα προφανή, ή εύκολα μετρήσιμα.

Αυτό δεν σημαίνει ότι χρειάζεται να μαντεύετε, ή να πηγαίνετε στα τυφλά.

Έχουμε συλλέξει εργαλεία με τα οποία μπορείτε να μάθετε αυτά που χρειάζεστε τόσο σε εταιρικό αλλά και σε ατομικό επίπεδο, για εσάς και την ομάδα σας.

Scaling Up Assessment

Το Scaling Up Assessment είναι βασισμένο στην μεθοδολογία του Scaling Up και των 4 Αποφάσεων.

Αξιοποιώντας το μαζί με την ηγετική ομάδα της εταιρείας ή του οργανισμού σας, είναι το ιδανικό εργαλείο για να εντοπίσετε τις δυνάμεις, τις αδυναμίες και τις ευκαιρίες σας.

Η σύντομη εκδοχή 4D (4 Αποφάσεων) απαιτεί μόλις λίγα λεπτά, χωρίς καμία χρέωση. Το πλήρες Scaling Up Assessment περιλαμβάνεται στις υπηρεσίες coaching που προσφέρουμε ως πιστοποιημένοι Scaling Up Coaches.

Scaling Up Quick Assessment

 

Your Cash Flow Power

To Cash Flow Power είναι το ιδανικό εργαλείο για τον εντοπισμό κινδύνων και ευκαιριών στη Ρευστότητα της εταιρείας σας.

Θα σας δείξει αλλαγές που θα οδηγούσαν στην αύξηση της αξίας της επιχείρησής σας, τρόπους για την βελτίωση και διατήρηση της Ρευστότητας καθώς αναπτύσσεστε, και θα σας δώσει μία εικόνα για την κατεύθυνση που θα πάρει η επιχείρησή σας στο μέλλον.

Είναι φτιαγμένο με στόχο να είναι ευκολονόητο και απλό στη χρήση.

Cash Flow Power

 

BetterBookClub

Όταν η ομάδα σας διαβάζει, η επιχείρησή σας θριαμβεύει!

Το BetterBookClub είναι ένα μέρος για την ομάδα σας να διαβάζει βιβλία που θα βελτιώσουν τις γνώσεις τους και θα παρακολουθούν την πρόοδό τους. Αυτό που διάβασαν είναι εξ ολοκλήρου δική σας απόφαση -μπορείτε να προσαρμόσετε τη βιβλιοθήκη προτεινόμενων τίτλων με βάση τον κλάδο και την κουλτούρα σας.

Επιβραβεύστε την ομάδα σας για την ανάγνωση βιβλίων! Μάθετε μαζί και κοινωνικοποιηθείτε μέσω θεμάτων που θα σας βοηθήσουν να αναπτυχθείτε.

Σύστημα Αξιολόγησης της Kolbe

Ένα ακόμα χρήσιμο εργαλείο και σε προσωπικό αλλά και σε εταιρικό επίπεδο, το Σύστημα Kolbe ™ αποτελεί ένα πρόγραμμα αξιολόγησης του τρόπου με τον οποίο παίρνει κάποιος αποφάσεις, των δυνατών του σημείων και πολλών άλλων στοιχείων.

Ακολουθώντας την διαδικασία, θα λάβετε άμεσα συμβουλές σχετικά με την προσωπική παραγωγικότητα, την απόδοση της ομάδας, την ευθυγράμμιση της εργασίας και την πρόσληψη προσωπικού.

Μπορείτε να κάνετε τις αξιολογήσεις εδώ:

Take the Kolbe A™ Index

Learn More About Kolbe

(*affiliate links)